вторник, 9 марта 2021 г.

Компанія Nikon радо повідомляє про випуск NX Studio (версії 1.0) – нового програмного забезпечення, яке надає можливість зручно переглядати, обробляти та редагувати фотографії та відео. Користувачі цифрових фотокамер Nikon можуть безкоштовно завантажити це програмне забезпечення вже сьогодні.


Нове програмне забезпечення поєднує функції наявних програмних продуктів від компанії Nikon – додатку для перегляду зображень ViewNX-i* та програми для обробки й редагування зображень Capture NX-D*, що дає змогу користувачам переглядати, обробляти та редагувати зображення в єдиній програмі.

NX Studio успадковує широкий спектр існуючих функцій від ViewNX-i та Capture NX-D, включаючи деталізовані функції редагування, такі як Picture Control, балансу білого та корекції експозиції для даних у форматі RAW. Крім того, воно включає в себе точки керування кольором, які дозволяють користувачам регулювати кольори в межах заданої області, і функцію ретушування для розширеної корекції. Структура меню організована по робочим процесам, що покращує загальну швидкість обробки для кожної функції та забезпечує більш плавний процес редагування фотографій та відео.



Це програмне забезпечення дає можливість передавати зображення до NIKON IMAGE SPACE – служби зберігання та обміну зображенями від компанії Nikon, яке буде постійно оновлюватися для забезпечення сумісності з новими моделями фотокамер. Програмне забезпечення можна безкоштовно завантажити з веб-сайту центру завантажень Nikon.

Основні функції NX Studio


• Програмне забезпечення надає єдиний інтерфейс для перегляду, обробки й редагування фотографій та відео.

• Зручне меню впорядковано за робочими процесами, що робить його простим у використанні та зрозумілим.Програмне забезпечення використовує такі ж назви як і в меню камери.

• Різноманітні параметри відображення, як-от полоса із варіантами попереднього перегляду у горизонтальній та вертикальній орієнтації, а також зручне відображення параметрів файлів.

• Функції, успадковані від попередніх програм: редагування інформації XMP/IPTC та керування попередніми налаштуваннями від ViewNX-i та деталізовані функції редагування, включно з керуванням кольорів за контрольними точками, від Capture NX-D.

• Сумісність з іншим програмним забезпеченням, включаючи Nikon Transfer 2 і Camera Control Pro 2, що забезпечує злагоджений робочий процес обробки після зйомки.

• Можливість вибору двох форматів



* Підтримка поточних програм View NX-i та Capture NX-D, зокрема оновлення до останньої версії ОС і додавання нових функцій, у майбутньому не планується. Клієнтам, які зараз використовують програми View NX-i та Capture NX-D, рекомендовано перейти на NX Studio.

Комментариев нет:

Отправить комментарий