четверг, 8 июля 2021 г.

Nikon представляє розробку NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR

Амстердам, Нідерланди, 29 червня 2021 року. Сьогодні компанія Nikon оголошує про розробку NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – потужного об’єктива зі змінною фокусною відстанню для бездзеркальних фотокамер формату APS-C (формат DX від Nikon), для яких використовується байонет Z від Nikon. Випуск об’єктива відбудеться пізніше цього року. 

* Зовнішній вигляд продукту може відрізнятися від зображення, показаного вище.


Об’єктив NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR підтримуватиме широкий діапазон зйомки – від ширококутної до телефото та зйомки на малій відстані. Компактний і легкий об’єктив дасть змогу створювати нерухомі зображення та відео в різноманітних ситуаціях. 


Ця розробка знаменує постійне прагнення Nikon відкривати нові виміри оптичних характеристик. Компанія Nikon не лише продовжує задовольняти потреби користувачів, але й сприяє розвитку культури фотографії, одночасно розширюючи можливості творчого вираження ідей. 


Відомості про компанію Nikon

Компанія Nikon – це провідний світовий постачальник продуктів і служб для обробки зображень. В основі її інноваційних оптичних технологій – від аматорських до професійних фотокамер, від об’єктивів до системних аксесуарів – понад 100 років досвіду. Цей бренд отримав всесвітнє визнання за те, що встановив нові стандарти дизайну та продуктивності, створивши революційні бездзеркальні фотокамери серії Nikon Z та об’єктиви NIKKOR Z, що відкривають новий вимір оптичних характеристик.

Компанія Nikon є визнаним лідером у сфері візуальної культури і дає змогу найкращим фотохудожникам розкривати свій творчий потенціал за допомогою візуальної розповіді. Її відзначене нагородами обладнання дає змогу фотографам і відеооператорам реалізувати своє творче бачення на найвищому рівні.

Як надійний далекоглядний партнер, компанія Nikon об’єднує авторів контенту всіх рівнів завдяки своїй зацікавленій спільноті, неперевершеному технічному досвіду й доступу до освітніх ресурсів за допомогою таких ініціатив, як фотошкола Nikon School.



Комментариев нет:

Отправить комментарий