вторник, 21 июля 2020 г.

ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ ПОВНОКАДРОВУ БЕЗДЗЕРКАЛЬНУ ФОТОГРАФІЮ З НОВИМ NIKON Z 5 І NIKKOR Z 24-50MM F/4-6.3



Амстердам, Нідерланди, 21 липня 2020 року. Сьогодні компанія Nikon представляє нову повнокадрову фотокамеру сімейства Nikon Z для початківців. Міцна, легка та зручна, Nikon Z 5 – чудова можливість відкрити для себе світ повнокадрової бездзеркальної фотографії. Одночасно з фотокамерою компанія представляє NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3: найкоротший і найлегший портативний повнокадровий об’єктив зі змінною фокусною відстанню для бездзеркальних фотокамер.¹ Він ідеально доповнює Nikon Z 5 і чудово підійде для будь-якого творця Nikon Z, якому необхідний дійсно портативний повнокадровий об’єктив зі змінною фокусною відстанню.

Nikon Z 5 позиціонується як молодша модель Nikon Z 7 і Z 6. Ця фотокамера призначена для тих, хто хоче відкрити для себе переваги повнокадрової фотографії. Незалежно від того, чи знімаєте ви нерухомі зображення, чи відео у форматі 4К, ця фотокамера забезпечить новий захопливий рівень деталізації, глибини та кольору. Повнокадровій датчик КМОН на 24,3 МП максимально розкриває потенціал надширокого байонета Z до збирання світла, тож ви отримуватимете чіткі зображення з приголомшливим динамічним діапазоном навіть за високої чутливості ISO. 273-точкова система комбінованого АФ від Nikon забезпечує надзвичайну різкість в усьому кадрі, а надрізкий електронний видошукач визнаних моделей Z 6 і Z 7 дає змогу чітко бачити всі деталі. Подвійні гнізда для карт пам’яті забезпечують гнучкі можливості зберігання, а визнані ергономічні властивості Nikon Z, зокрема заглиблена ручка, забезпечують неперевершено легку керованість. Фотокамеру також можна живити через USB² – ідеально для запису відео з прискореним плином часу з вікна!

Nikon Z 5 сумісний з усіма світлосильними та компактними повнокадровими об’єктивами NIKKOR Z: від ширококутних об’єктивів із фіксованою фокусною відстанню до телеоб’єктивів. А надпортативний об’єктив NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 входить до базового комплекту фотокамери. Невеликий і різкий, цей новий універсальний стандартний об’єктив зі змінною фокусною відстанню охоплює найважливіший діапазон фокусних відстаней і забезпечує чудову якість фотографій і відео. Крім того, Nikon Z 5 повністю сумісний з адаптером байонета FTZ, який дає змогу використовувати об’єктиви NIKKOR, оснащені байонетом F, з фотокамерою Nikon Z без втрати якості зображення.
Джорді Брінкмен (Jordi Brinkman), менеджер із продукції компанії Nikon Europe, відзначає: «Фотокамера Nikon Z 5 і об’єктив NIKKOR Z 2450 мм – це чудова можливість відкрити для себе переваги повнокадрової фотографії з лінійкою Nikon Z. Вони нададуть вам неперевершену якість зображення Nikon Z, від багатих кольорів до більшої глибини різкості, у дійсно компактному форматі. Це чудовий шанс розширити свої можливості та створювати повнокадрові знімки, про які ви завжди мріяли»

Nikon продовжуватиме додавати до серії NIKKOR Z нові високоякісні об’єктиви, які дедалі більше стимулюватимуть креативність фотографів. Пізніше цього року буде анонсовано об’єктив NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S Крім того, ви можете переглянути графік випуску об’єктивів NIKKOR Z.



Розширте свої творчі можливості. Фотокамера Nikon Z 5.
Неперевершена якість зображення Nikon Z: надширокий байонет Nikon Z, потужний процесор EXPEED 6 і повнокадровий датчик КМОН на 24,3 МП із чутливістю ISO 100–51 200.
Маленький комплект, великий вплив: надпортативний об’єктив NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 входить до базового комплекту фотокамери Z 5.
273-точкова система комбінованого АФ: забезпечує швидке, точне та надзвичайно плавне фокусування в усьому кадрі. АФ із виявленням очей утримує очі у фокусі, щоб ви могли знімати ідеальні портрети. АФ із виявленням тварин робить те саме для котів і собак.
Система зменшення вібрацій (VR) за 5 осями: фотографії залишатимуться різкими, а відео – плавним.
Надзвичайно різкий електронний видошукач на 3690 тис. точок: завдяки високій роздільній здатності ви не втратите жодної деталі. Основні параметри, як-от експозиція, чутливість ISO та баланс білого, застосовуються в режимі реального часу.
Ергономіка Nikon Z: завдяки заглибленій і надійній ручці фотоапарат можна надійно тримати, а всі елементи керування завжди знаходяться під рукою.
Міцний, але легкий: корпус із магнієвого сплаву з надійною герметизацією захищає камеру від потрапляння пилу та вологи всередину.
Подвійні гнізда для карт пам’яті, живлення через USB: підтримка високошвидкісних SD-карт UHS-II, можливість заряджати фотокамеру (якщо вона вимкнена) або живити через USB².
Сенсорний монітор вертикального нахилу: торкайтеся екрана, щоб фокусуватися та знімати, або торкніться двічі, щоб переглянути 100 % області зображення.
Плавні відео формату 4K: повнокадрові об’єктиви NIKKOR Z забезпечують дивовижну глибину різкості. Знімайте ефектні відео з прискореним плином часу та створюйте нерухомі зображення під час відеозйомки просто на фотокамері.
Вбудовані модулі Wi-Fi і Bluetooth: за допомогою програми SnapBridge від Nikon ви можете легко передавати знімки й відео або перетворити свій інтелектуальний пристрій на віддалений монітор і пульт дистанційного керування.


Будьте зухвалими. Відчуйте свободу. NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3.
Ультрапортативний повнокадровий об’єктив зі змінною фокусною відстанню: охоплює універсальний діапазон 24–50 мм (від широкого кута до стандартної фокусної відстані), сумісний із фільтрами діаметром 52 мм.
Втяжний механізм: просто висувайте або втягуйте об’єктив, обертаючи кільце масштабування.
Якість зображення Nikon Z: зображення дуже різкі та рівномірно освітлені по всьому кадру.
Насичені кольори: елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED) і асферичні елементи мінімізують спотворення в усьому діапазоні масштабування.
Постійна мінімальна дистанція фокусування: лише 0,35 м у всьому діапазоні масштабування.
Чудово підходить для відеозйомки: фокусування тихе, ефект «дихання» фокуса зменшено для професійних результатів.
Настроюване кільце керування: можна використовувати для регулювання діафрагми, ISO або корекції експозиції.

Комментариев нет:

Отправить комментарий