вторник, 21 июля 2020 г.

ДО НОВИХ ОБРІЇВ. НОВІ ТЕЛЕКОНВЕРТОРИ Z ВІД NIKON РОЗШИРЮЮТЬ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ NIKON Z.


Амстердам, Нідерланди, 21/07/2020. Сьогодні Nikon представляє два телеконвертори Z, які розширюють діапазон фокусних відстаней сумісних об'єктивів NIKKOR Z. ТЕЛЕКОНВЕРТОР Z TC-1.4x збільшує фокусну відстань на 40%, а ТЕЛЕКОНВЕРТОР Z TC-2.0x — на 100%. Перший об'єктив, сумісний із цими телеконверторами — NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S. З розширенням лінійки NIKKOR Z дедалі більше об'єктивів будуть сумісними з телеконверторами Z.


Удосконалений оптичний дизайн Nikon забезпечує різкі зображення з високою роздільною здатністю за використання обох телеконверторів, а мінімальна дистанція фокусування об'єктива залишається незмінною. Окрім того, чудове автофокусування системи Nikon Z та ефективне зменшення вібрації гарантують точність і швидкість притаманні Nikon Z. Користувачі зможуть перетворити телеоб'єктив зі змінною фокусною відстанню на супертелеоб'єктив або збільшити масштабування об'єктива з фіксованою фокусною відстанню, не погіршуючи якості зображення.
Нові телеконвертори Z винятково надійні. Телеконвертори захищені від пилу та вологи завдяки герметизації, а фторований покрив Nikon ефективно відштовхує пил і бруд. Нові телеконвертори створені з текстурованого анодованого алюмінію й блискуче поєднуються з фотокамерами Nikon Z та об'єктивами NIKKOR Z.
Інес Бернардес (Ines Bernardes), менеджер із виробництва фотокамер у компанії Nikon Europe, зазначає: "Нові телеконвертори Nikon роблять бездзеркальну систему Nikon Z гнучкішою. З розширенням лінійки об'єктивів NIKKOR Z ваші можливості з використання телеконверторів Z також розширюватимуться. Незалежно від того, знімаєте ви спортивні змагання, диких тварин чи природу, телеконвертори дають змогу збільшити масштаб, не змінюючи об'єктив".

Основні характеристики

ТЕЛЕКОНВЕРТОР Z TC-1.4x. Розширює діапазон фокусної відстані сумісного об'єктива NIKKOR Z на 40%.
ТЕЛЕКОНВЕРТОР Z TC-2.0x. Розширює діапазон фокусної відстані сумісного об'єктива NIKKOR Z на 100%.
Виняткова якість зображення Nikon Z. Удосконалена оптична формула Nikon забезпечує різкі зображення з високою роздільною здатністю, при цьому світлочутливість зменшується на лише один або два ступені, залежно від використовуваного телеконвертора.
Різкі та швидкі. Чудове автофокусування. Ефективне зменшення вібрацій. Користувачі отримують різкість і швидкість притаманну Nikon Z.
Виняткова надійність. Телеконвертори Z захищені від пилу та вологи завдяки герметизації, а фторований покрив Nikon ефективно відштовхує пил і бруд, не погіршуючи якість зображення.
Класичний дизайн Nikon. Нові телеконвертори Z створені з текстурованого анодованого алюмінію й блискуче поєднуються з фотокамерами Nikon Z та об'єктивами NIKKOR Z.

Щоб отримати додаткову інформацію про відзначені нагородами вироби Nikon, завітайте на сайт www.europe-nikon.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий