вторник, 21 июля 2020 г.

NIKON РОЗРОБЛЯЄ НОВЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, ЯКЕ ПЕРЕТВОРЮЄ ФОТОКАМЕРУ У ФУНКЦІОНАЛЬНУ ВЕБ-КАМЕРУ


Нова розробка буде доступна безкоштовно для користувачів Nikon
Амстердам, Нідерланди 21 липня 2020 г. Компанія Nikon з радістю повідомляє про плани випуску бета-версії Webcam Utility - програмного забезпечення, яке дозволяє використовувати в якості веб-камери бездзеркальні або цифрові дзеркальні фотокамери Nikon. Програмне забезпечення, сумісне з ОС Windows, буде випущено на початку серпня 2020 р.

У відповідь на зростаючий попит на веб-камери - так як віддалена робота вдома та віртуальні конференції стають все більш поширеними - була розроблена бета-версія програми Webcam Utility, яка дозволяє використовувати в якості веб-камери бездзеркальні або цифрові дзеркальні фотокамери Nikon. Користувачам просто необхідно встановити програмне забезпечення Webcam Utility (бета-версія) на комп'ютер і підключити сумісну фотокамеру Nikon за допомогою USB-кабелю. Після цього вони можуть використовувати свою фотокамеру Nikon в якості веб-камери.
ОС яка підтримується
Windows 10 (64-розрядної версії)
Сумісні фотокамери
Z 7, Z 6, Z 5, Z 50, D6, D850, D780, D500, D7500, D5600
Майбутні моделі бездзеркальних і цифрових дзеркальних фотокамер Nikon також повинні бути сумісні з цим новим програмним забезпеченням.
  • Нове програмне забезпечення знаходиться на стадії бета-розробки. Функції можуть бути додані або змінені, послуга може бути припинена без попереднього повідомлення.
  • Windows є зареєстрованим товарним знаком Microsoft Corporation в США та інших країнах.
  • Інші товарні знаки і торгові назви належать відповідним власникам.
  • Додаткові відомості про продукти компанії Nikon, відзначених нагородами, см. На веб-сайті www.nikon.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий