четверг, 4 октября 2018 г.

5 жовтня, майстерня 21, тренiнг: «Стокова фотографiя та як на нiй заробляти? Усе про мiкростоки від Андрія Турцевича»

event-cover
Кращий тренінг для тих, хто бажає вийти на новий рівень професіоналізму в сфері продажу зображень через фотобанки. Тільки один раз в цьому році Андрій Турцевич, відомий сток-фотограф, автор книги "100 прийомів креативної фотографії", проведе в Києві майстер-клас з успішного ведення бізнесу в сфері продажу зображень. Ви не тільки засвоїте важливі теоретичні відомості, а й отримаєте прикладні знання, необхідні для роботи з мікростоками у вітчизняних реаліях.
Окрему увагу буде приділено підходам до оптимізації процесу і методів збільшення продажів - ви дізнаєтеся про підводні камені ведення бізнесу в сфері роботи з фотобанками і про те, як їх успішно обходити. Розберетеся в тому, як правильно організувати роботу і виконувати її, максимально ефективно використовуючи камеру, смартфон і ПК.

Дата і місце проведення:



П'ятниця, 5 жовтня з 18:00 до 20:00.
Технологічний простір "майстерня 21", м. Київ, вул. Хрещатик, 21 (ст. Метро Хрещатик)
http://m-21.com.ua

В програмі:

    • Сучасний ринок фотостокiв і його перспективи.
    • Скільки можна заробити на фотобанку.
    • Підходи до створення і підготовки фото, ілюстрацій і відео.
    • Як створити продукт, який буде добре продаватися.
    • Ключова інформація для фотостокера - адреси, інструкції та приклади.
    • Все, що вам необхідно - оформлення документів, виведення коштів, податкова інформація.
    • Технології та організація робочого процесу.
    • Секрети підвищення продажів.
    • Практикум з підготовки зображень до подачі, включаючи обробку.
    • Підготовка та подача відео.
    • Практикум по індексуванню зображень.
    • Кейс: виведення коштів, робота з платежами.
    • Кейс: підводні камені бізнесу в сфері роботи з фотобанками і про те, як їх успішно обходити.
    • Швидке зростання з використанням безкоштовної програми підтримки для початківців авторів.
    • Блок "питання - відповіді".

Що з собою брати:

Зошит або блокнот, олівець, ручку, вітається наявність ноутбука, планшета.

Вартість:


До 30 вересня включно - 390 грн. за передплатою на карту Приватбанку 5168 7427 1839 5282, одержувач: Andrii Turtsevych, c 1 по 4 жовтня - 450 грн, в день заходу - 490 грн.

Реєстрація:

Альтернативний варіант - відкрийте форму реєстрації на окремій сторінці: http://bit.ly/atregister
Кількість місць на захід обмежена, реєструйтеся заздалегідь.
P.S. З якихось причин не виходить відвідати - будь ласка, попередьте.

МАЙСТЕРНЯ 21:

Тестуй

Спробуй будь-який сучасний ґаджет у технологічному просторі Майстерня 21. Унікальні майданчики для польотів дронів, катання на електротранспорті, мейкерські зони та демо-зал розумного будинку з ґаджетами інтернет-речей.
забронювати тест

Купуй

Спочатку тестуй, а потім купуй. У магазині технологічного простору за адресою Хрещатик, 21 можна купити технологічні новинки та різноманітні сучасні ґаджети. Запуск інтернет-магазину Майстерня 21 вже зовсім скоро!
у магазин

Користуйся

Затестив або купив ґаджет? Розпирає від радощів? Залиш відгук — поділися враженнями. А за хороші слова отримай приємний комплімент — індивідуальну знижку на наступну покупку чи сервісне обслуговування.
залишити відгук

Сервісний центр

Майстерня з ремонту техніки Apple. Наша оперативність — заміна екрана або ж акумулятора iPhone за 21 хвилину. Тільки високоякісні запчастини, в яких ми впевнені. Сертифіковані спеціалісти та фірмове обладнання Apple.
подати заявку

atDigit цифрові медіатехнології:


Цей проект створений на допомогу тим, хто цікавиться фотографією, візуальними технологіями, ілюстрацією, дизайном, освоює практичні прийоми, удосконалює професіоналізм. Для вас інформаційний ресурс, освітній простір і зона відкритого спілкування, приєднуйтесь!
http://atdigit.blogspot.com/

Про Андрія Турцевича:


Незалежний фотограф, ілюстратор і журналіст, засновник інформаційного ресурсу «atDigit цифрові медіа технології», присвяченого візуальним технологіям. Дворазовий переможець Dpreview Challenge, лауреат Digital Photo Contest і Nonstop Photos (гран-прі), член журі Google contest і Фестивалю фотоклубів України.
Раніше очолював фотослужбу видавничого дому і був головним редактором глянцевого видання про фотографію «DFOTO».
Андрій успішно знімає, малює і друкується, його роботи виставляються в галереях зберігаються в приватних колекціях, публікуються в міжнародних виданнях. Крім заняття творчістю і комерційною діяльністю, пов'язаною з продажем зображень, активно ділиться накопиченим досвідом - веде семінари в області мистецтва, технологій та бізнесу. Серед його партнерів багато відомих брендів, такі як ASUS, Sony, Panasonic, Olympus, Samsung, Nikon, Canon, Pentax, Wacom.
Турцевич - завзятий мандрівник: не розлучаючись з камерою, відвідав десятки країн, тому серед його робіт є чимало унікальних кадрів з різних куточків нашої планети. Веде блог «atVoyager подорож є саме життя».
20-річний досвід в журналістці і професійної фотографії дозволили Андрію написати книгу «100 прийомів креативної фотографії», що стала справжнім хітом навчальної літератури в області фото.
100 приемов креативной фотографии, обложка

Кращий подарунок ентузіасту фотографії:

«100 прийомів креативної фотографії» — книга, яка підвищить цінність вашої камери вдвічі. Це навіть не новий інструмент, це щось більше, то, без чого кращий фотоапарат не зробить жодного гарного знімку! Це обов'язково до прочитання всім, хто цікавиться фотографією. Унікальність видання в тому, що в ньому об'єднані підручник по фотографії, довідник і художній фотоальбом. Знайомтеся – bit.ly/atbook100info








Комментариев нет:

Отправить комментарий