пятница, 26 октября 2018 г.

Lenovo запускає благодійний проект. Послання — з любов’ю.

Love On Logo

22 жовтня розпочав свою роботу Фонд Lenovo — Благодійна і філантропічна філія глобальної компанії. Мета організації — спрощення доступу до науки та освіти й розширення можливостей малозабезпечених верств суспільства. Для її досягнення Фонд надаватиме гранти та залучатиме до співпраці представників цих соціальних груп.

Щоб відзначити запуск свого Фонду, компанія Lenovo на один день змінила назву, просто переставивши в ній літери. Слово Lenovo перетворилося на Love On (любов). Нове ім’я збережеться на вивісках штаб-квартири компанії в Пекіні й у Парку дослідницького трикутника, а також буде відображено в цифровій присутності в інтернеті.

Стратегія Фонду Lenovo підкреслює бачення компанії того, що називається інтелектуальною трансформацією.

Юаньцін Янг (Yuanqing Yang), Генеральний директор корпорації, визначає інтелектуальну трансформацію як перехід від традиційних інформаційних технологій до досягнень майбутнього. Нові здобутки стануть можливими, коли звичні методи збирання, обробки, зберігання й поширення даних об’єднаються з можливостями таких технологій, як «хмарне» зберігання або штучний інтелект.

Інтелектуальна трансформація не може бути повністю реалізована, якщо в населення немає вільного доступу до інновацій, можливостей робити свій внесок у їхній розвиток і користуватися досягненнями. Lenovo наголошує, що залучення різних верств населення не є чимось новим у стратегії. Це завжди було невід’ємною частиною успіху компанії, що підтвердилося нещодавнім поверненням звання найбільшого виробника персональних комп’ютерів у світі.
Love on 1

«Ми взяли на себе відповідальність підтримувати залучення широких верств населення до прогресу. «Не тільки на робочих місцях, але повсюдно, у всіх розрізнених спільнотах», — сказала Іоланда Конієрс (Yolanda Conyers), Президент Фонду Lenovo, віце-президент із кадрів і головний уповноважений з етнокультурного різноманіття. — Рівність доступу ще ніколи не була такою важливою. Завдяки Фонду ми тепер у змозі поширювати нашу культуру, долаючи перепони й надаючи людям по всій земній кулі можливість брати повноцінну участь у житті світової спільноти».

Одним із напрямів роботи Фонду Lenovo було оголошено запуск нової програми міні-грантів Love On. Загалом 150 тисяч доларів США будуть видаватися у вигляді коштів або продукції претендентам, які сприяють поширенню технологій у країнах з обмеженими ресурсами.

Рада директорів Фонду Lenovo і група співробітників-волонтерів оцінюватимуть заявки з урахуванням ступеня інноваційності, можливостей ефективного використання ресурсів і тиражування програм. Зацікавлені організації можуть відвідати LenovoFoundation.com, щоб отримати більше інформації.

Презентація проекту для ознайомлення за посиланням.

Робота Фонду

Ще до офіційного запуску Фонд Lenovo зробив значний внесок на підтримку своїх спільнот у всьому світі. Наприклад, за останні два роки в межах тижня глобального обслуговування, що проводиться компанією, понад 2 тисячі співробітників по всьому світу пожертвували на просвітницьку діяльність 20 тисяч годин волонтерського часу.

Тиждень глобального обслуговування націлений на спрощення доступу до науково-технічної освіти для різноманітних спільнот і меншин на тих територіях, де здійснюється філантропічна діяльність Lenovo. Більше інформації про Фонд Lenovo й міні-гранти Love On можна знайти на сторінці www.lenovofoundation.com.

Благодійна програма Фонду Lenovo та корпорації в цілому не поширюється на організації, які не зареєстровані в переліку 501(с) (3) Державної податкової служби США, або на міжнародні організації, що не прирівняні до занесених у розділ 501 (c) (3) Державного податкового кодексу США.

Про компанію Lenovo:

Компанія Lenovo – світовий лідер в розробленні та виробництві інноваційних технологічних рішень для дому та бізнесу. Lenovo – це стартова точка багатьох відкриттів для кожного.

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) – технологічна компанія з капіталізацією 45 млрд доларів США, яка входить до переліку найбільших міжнародних компаній Fortune Global 500. Утримуючи лідерські позиції протягом багатьох років, Lenovo надає по всьому світу надійні, високоякісні, безпечні продукти й послуги, серед яких смартфони (в тому числі бренд Motorola), планшети, ПК (включаючи ігрову лінійку Legion та відомі бренди ThinkPad, YOGA), робочі станції, пристрої AR/VR, а також розумні рішення для дому та офісу. Рішення, розроблені Lenovo для центрів обробки даних нового покоління (ThinkSystem, ThinkAgile), створюють обчислювальні потужності та можливості, що змінюють бізнес і суспільство.

Lenovo працює над тим, щоб надихати всіх та будувати розумне майбутнє, де кожен може процвітати.

Підписуйтеся на наші сторінки в Facebook, Instagram. Інформація про компанію та продукцію також представлена на сайті Lenovo.ua.

Комментариев нет:

Отправить комментарий